♥Nurul-elmo.blogspot.com
Hey, Assalamualaikum those pretty and handsome :)So you;re gonna to enter Myblog . And do follow me okay ?
Please note that this skin is best-viewed in Mozilla Firefox with a screen resolution of 1680 x 1050px. Slight alignment error in Safari/Chrome. Completely screwed in IE.
Leave a tag while you're here, will you?

Current layout: Moments of Magic / !MD♥

♔Nurul, Eighteen.
♔ blogskins ♔ facebook ♔ fanfiction ♔ twitter

view all my networks?

So this is me Nurrul Baieyzura, standing in front of you saying I'm sorry for that night. Sorry for the kissed I'd gave it to you. I do love you, Muhammad Syafiq Danial. And now I'd realize that you're Mine. I am begging you right now not to leave me. I do love you all the time. So this is me who always loving you,

♔Lets have a nice talk.
♔Brother and sister.
loved loved loved loved loved




This layout was coded by !mesmeriz.ed♥/mindy, with scrolling codes from noturcupoftea, images from thefadingnight/reviviscent and background from fivepointsapart.
♔Parallel Worlds
Sunday, January 22, 2012 ♔ 11:26 PM
Day 23 of 366
Hi and Assalamualaikum peopless , yeah aku tau lama tk update blog kan ? Jyeah sebab aku busy , busy macam macam kerja aku nak buat . Hm btw selamat tahun baru okay :') Aku tau aku lambat wish tapi tkpe ahh , asal kan wish yedak ? Hewhew & sekarang Im'ma gonna turn to 18 years old . Tahun baru macam macam benda baru jadi . Jyeah , aku kuat hadapi semua ni

Day 23 of 366 - Macam macam benda jadi , percaya aku akan sambung belajar course Nursing .
Hm , aku tk minat Nursing tu tapi demi parents aku yang mintak , so aku naklah kan tunai kan :') Tkpe , mana tau satu hari aku pon minat sama jadi Nurse . Ahh tkpe , impian aku tk tercapai tkpe asal kan parents aku punya kehendak aku dapat tunai kan . Hihi okay cukup lah cakap pasal ni , aku tknk cakap banyak banyak :')


Love Story - DIA TAK MACAM DULU :'( Ahh aku tk tau kenapa dia lain sekarang ni , hm maybe dia bosan , boring dengan aku . Yelah kan , mana tk bosan kan selama 2tahun lebih dia dengan aku HAHA :') so mesti dia dh tk suka aku kan kan ? Serious aku takut nk belajar jauh jauh sbb aku tknk tinggal dia tapi ahhh bodoh nya aku ! Bodoh sangat sebab sayang dia sesangat , hm entah kenapa sekarang dia berubah , susah nak jujur dengan aku ! Bie awak jujur kan senang sayang ?
Sekarang dia suka tipu aku , macam orang bodoh aku rasa sebab percaya cakap dia 100% , sumpah macam bodoh ! Yeah bbm pon macam taik , reply so short . Bie kenapa mesti lepas 2 tahun lebih kau macam ni ?! Tolong lah bie lagi berapa bulan je kita genap 3tahun couple bie , tolong lah bie jangan buat aku cenggini ! Cukup semalam kau tipu aku , k aku diam , buat benda tu macam tkde pape even sebelum ni kau banyak tipu aku :') Semalam aku kejar kau dalam hujan lebat tu pon kau terus blah macam tu je kan ? Haha nak nangis wey semalam tapi aku tahan sbb aku tknk kau tengok aku LEMAH , aku tknk ! Rindu nak Syafiq Danial yang dulu , yang baik yang faham aku , yang tk pernah tipu aku ! Aku nak dia yang tuu , tknk yang sekarang ni :'(

Aku rindu macam dekat atas ni *tears

Bie , only God knows what I felt ! Saya rindu awak panggil iteww macam tu :'D Harhar , lama dah awak tk panggil bby macam tuu T.T sayang , if I could turn the back the time , I would turn it when I was with you spending our holiday at JB together . Ahh time tu kau sweet sangat bie ! Kau beli baju , kasut semua untuk aku . Pepagi kau kejut aku bangun then kau senyum kau kiss dahi aku :'( Ahh bie tapi kenapa kau tetiba berubah macam ni ?! Is it I've did something wrong ? Ingat time kita gaduh dalam bilik tuu ? Hm kau merajuk then aku nangis mintak maaf then kau bangun kau hug aku dari belakang . Hihi how sweet are we that time bie :'| Sampai kakak deena , adik yip tengok . Huh malu leww itew :'p Bie aku harap esok kau tk macam ni , hm tkpe lah satu hari ni kau tk bbm aku pon , aku sabar tunggu kau bie ! Ingat bie , aku janji dah tk tinggal kau hm , so aku sentiasa dengan kau . Hihi Love you Muhammad Syafiq Danial Bin Ma'amal Hajri



p/s : Thanks guy for reading :')
back to the top