♥Nurul-elmo.blogspot.com
Hey, Assalamualaikum those pretty and handsome :)So you;re gonna to enter Myblog . And do follow me okay ?
Please note that this skin is best-viewed in Mozilla Firefox with a screen resolution of 1680 x 1050px. Slight alignment error in Safari/Chrome. Completely screwed in IE.
Leave a tag while you're here, will you?

Current layout: Moments of Magic / !MD♥

♔Nurul, Eighteen.
♔ blogskins ♔ facebook ♔ fanfiction ♔ twitter

view all my networks?

So this is me Nurrul Baieyzura, standing in front of you saying I'm sorry for that night. Sorry for the kissed I'd gave it to you. I do love you, Muhammad Syafiq Danial. And now I'd realize that you're Mine. I am begging you right now not to leave me. I do love you all the time. So this is me who always loving you,

♔Lets have a nice talk.
♔Brother and sister.
loved loved loved loved loved




This layout was coded by !mesmeriz.ed♥/mindy, with scrolling codes from noturcupoftea, images from thefadingnight/reviviscent and background from fivepointsapart.
♔Parallel Worlds
Wednesday, November 3, 2010 ♔ 11:22 PM
chickas :P
whoah , he's HOT HOT guy .
nah named afiq zek . HAHA , dea ney short-shorty holy . sekarang dekat tech gombak . erm , rindu deaa ): dea sekejap ade and sekejap tade . HAHA , mcm biskut jacob dee . erm erm , babes . thankyou fer being mine even its only a short-lived :P HAA , ta bole tahan dgn awak sebab awak player antarabangsa and lagi satu ta selalu bole meet awak sebab jauh kan ? awak kecik jee plus gangstaa . tindik bagai . keding lagi ^^ HAHA , selalu jugak text awak . nah , awak ckp awak da baek kan kan ? na study and no more scandle . mcm tak percaye jee . LALALA , you you you sweetalker . awak ney pandai ayat perempuan . kalau boleh semua perempuan dalam dunie ney awak punye . HAHA , nyampah tahuu babe ? dulu selalu otp dgn awak tapi sekarang susah lagi na otp sbb awak busy . lagi pun dalam tech ta bole use phone . saya paham situasi awak tuh (: dulu suke usik awak . sampai awak touching ngn sayaa . erm erm , call i guna phone mama awak , wee jahat btoii . awak awak mcm chipsmore yang comel comel tuh . EHEH , satu sifat awak , awak sukaa kutuk orang . hah , tuh perangai wajib awak kan kan ? gerger , ntah laa awak ney . awek ber-tukar mcm tukar baju tahhuuuu ? ahaih , awak suke ketawa . apee yang lawak pon ta tahhu laa . gelak gelak , whoah comel tahuu ^^ dah dah , sayaa malas nak tulis panjang lebar . HAHA , byebye ^^

p/s : he's sixteen but looks like a primary student :PP
back to the top