♥Nurul-elmo.blogspot.com
Hey, Assalamualaikum those pretty and handsome :)So you;re gonna to enter Myblog . And do follow me okay ?
Please note that this skin is best-viewed in Mozilla Firefox with a screen resolution of 1680 x 1050px. Slight alignment error in Safari/Chrome. Completely screwed in IE.
Leave a tag while you're here, will you?

Current layout: Moments of Magic / !MD♥

♔Nurul, Eighteen.
♔ blogskins ♔ facebook ♔ fanfiction ♔ twitter

view all my networks?

So this is me Nurrul Baieyzura, standing in front of you saying I'm sorry for that night. Sorry for the kissed I'd gave it to you. I do love you, Muhammad Syafiq Danial. And now I'd realize that you're Mine. I am begging you right now not to leave me. I do love you all the time. So this is me who always loving you,

♔Lets have a nice talk.
♔Brother and sister.
loved loved loved loved loved




This layout was coded by !mesmeriz.ed♥/mindy, with scrolling codes from noturcupoftea, images from thefadingnight/reviviscent and background from fivepointsapart.
♔Parallel Worlds
Tuesday, November 9, 2010 ♔ 3:59 AM
marks ):
okay then hari ney pegi sekolah agak malas kan kan , so mama dh kejut pegi jea lh , hmm dekat sekolah bukan belajar pun . okay first waktu PJ , HAHA budak nakal kan mcm biasa lh kan kena denda . hmm then waktu BM so kena buat rumusan ! haih dh habes exam pun kena buat jgk . hah mcm biasa jgk kan satu geng malas buat . HAHA sri plg lawak sbb at first dea semangat gila nk buat lastlast dea malas sampai paper tuh dea conteng conteng then terus koyang . HAHA dea gelak gelak , funny ? =='
after that maths , whoah pelik sangat Pn.Tan hari ney asek tengok aku dh tuh senyum senyum . apa kena lh kan ? aku pelik , sumpah pelik . sri , syiera and yg laen laen pun pelik . lantak lh kan ;D
rehat ! lapar gilaa then terus lari dgn syiera beli makanan HAHA saya org first beli ! yeayy . then ngumpat MISS LOH sekejap dgn cikyam . HAHA cikyam kata dea kedekut , sebab horlicks ice RM1.20 pun dea kata mahal . nah , memang kedekut lh kan . aku dgn syiera gelak gila tak berapa babi . HEHE ;P sekali tgh mkn syiera told me tht today balik awal , and aku was like OMGEE , kena call mama . kelam kabut pegi public , hah ! finish that , masuk kelas SASTERA time . CIKGU BUAT SAYA NANGIS )': okay sebab hari ney dapat paper sastera . cikgu bising gila . okay cikgu bagi paper , and what ? IM THE HIGHEST , first dapat markah 85 , tk banyak mana pun then KENA TOLOK sampai 73 atas sebab tak hantar folio 10 makah then 2 lagi markah dea tolak atas sebab kesalahan DYE RAMBUT AND LUBAG SUBANG ADA BANYAK . dh tolak markah aku tuh diam diam lh kan then siap perli perli lagi , sumpah sedeh . balik rumah nangis gilaa sebab rasa rugi ! cikgu ney pengajaran buat saya . hmmm )':

p/s : kerja jgn tangguh kan . HAHA .
back to the top