♥Nurul-elmo.blogspot.com
Hey, Assalamualaikum those pretty and handsome :)So you;re gonna to enter Myblog . And do follow me okay ?
Please note that this skin is best-viewed in Mozilla Firefox with a screen resolution of 1680 x 1050px. Slight alignment error in Safari/Chrome. Completely screwed in IE.
Leave a tag while you're here, will you?

Current layout: Moments of Magic / !MD♥

♔Nurul, Eighteen.
♔ blogskins ♔ facebook ♔ fanfiction ♔ twitter

view all my networks?

So this is me Nurrul Baieyzura, standing in front of you saying I'm sorry for that night. Sorry for the kissed I'd gave it to you. I do love you, Muhammad Syafiq Danial. And now I'd realize that you're Mine. I am begging you right now not to leave me. I do love you all the time. So this is me who always loving you,

♔Lets have a nice talk.
♔Brother and sister.
loved loved loved loved loved




This layout was coded by !mesmeriz.ed♥/mindy, with scrolling codes from noturcupoftea, images from thefadingnight/reviviscent and background from fivepointsapart.
♔Parallel Worlds
Thursday, December 30, 2010 ♔ 3:32 AM
Fakap =='

HELLO , haa dengan BANGGA nyaa saya nak cakap IM THE VICTIM OF SIJIL PELAJARAN MALAYSIA for next year )':
mesti harihari kena baca buku HAHAHA rasa mcm then rasa nak hentak hentak jee kepala sebab mak kata SPM IALAH SAHABAT SEJATI MULAI TAHUN DEPAN ==' huhu lepas dengar jee mcm tuh mula lh diri saya jadi tak betul , tk boleh cakap apa dh hmm malang sungguh nasib then kena tuition pulak hmmmm kenapa lh mcm ney kan kan , tk boleh enjoy dah HUHU sedih betul no more so mula lh cinta buku tak boleh mengadap DAH eiii meluat lh kalau mcm ney HAHA
rasa mcm nak jeee sekolah tuh so tk payah lh kan kan pegi sekolah amik SPM huhu tak boleh kelua , tak boleh meet BOYFIE so saya mesti rasaaaaaaaaaaa hukhuk , menyampah lh )': hmm apa apa pun demi awak wahai SPM saya janji saya akan buat elok elok , promise I you lah SPM


p/s : for reading sayangs :)
back to the top