♥Nurul-elmo.blogspot.com
Hey, Assalamualaikum those pretty and handsome :)So you;re gonna to enter Myblog . And do follow me okay ?
Please note that this skin is best-viewed in Mozilla Firefox with a screen resolution of 1680 x 1050px. Slight alignment error in Safari/Chrome. Completely screwed in IE.
Leave a tag while you're here, will you?

Current layout: Moments of Magic / !MD♥

♔Nurul, Eighteen.
♔ blogskins ♔ facebook ♔ fanfiction ♔ twitter

view all my networks?

So this is me Nurrul Baieyzura, standing in front of you saying I'm sorry for that night. Sorry for the kissed I'd gave it to you. I do love you, Muhammad Syafiq Danial. And now I'd realize that you're Mine. I am begging you right now not to leave me. I do love you all the time. So this is me who always loving you,

♔Lets have a nice talk.
♔Brother and sister.
loved loved loved loved loved




This layout was coded by !mesmeriz.ed♥/mindy, with scrolling codes from noturcupoftea, images from thefadingnight/reviviscent and background from fivepointsapart.
♔Parallel Worlds
Monday, January 24, 2011 ♔ 11:44 PM
Seronok =B
Hari ney sekolah sangat seronok , tapi pagi tadii nak bangun agak susah sebab keadaan badan saya yang tidak sihat HUHU , running nose makes me feel so irritated =\ hmm tapi paksa kan jugak diri bangun untuk ke sekolahh HAHA makkaii sampai sekolah rasa macam nak mati sebab kelass tinggi nnuuunnnnnn kat atas HURRRRR sangat penat lh ! okay finished bout this , haa masuk kelas pagi pagi lagi dh ada HOT STORY , whoah hot chickas tahuu ? HAHA aku gelak gila babi sebab si tk sedar kan diri sudah mula menjangkiti penyakit si bahabiiiii yang suka sangattt menjadi hipoooo ;D *haa entoh lee dunia nak kiamat dh agok nyee tuh lee sebab jadi mcm tuh HAHA okay si Uno pulak kalau dh dapat bergossip habiss satu bangunan denga suara dia gelak HOHO makaiii gempak doe ^oo^ kami memulakan peng-gossip-an tersebut dengan seronok whoahh THUMS UP for them :) waktu BI sangat tk seronok sebab sayaaaa BLUR ==' haa then sastera HAHA memang best mcm Gampang lh kankan sebab keje asik kutuk orang HOHO perangai mcm mampuki kann bak kata pujangga kalau nak senyum tk payah cover , kalau nak seksi tk payah tunjuk tali bra kalau nk comel tk payah nk ikat senget HAHA Uno dengan aku gelak gilaaaaa ;DD tk tahan betoi gaya budak HOT sekerang begitu keee wahai kakak adik abang sekalian ? HAHA lawak memang lawak kan sayengg ;P


p/s : okay ini hanya per-canda-an antara saya bersama Uno :) ILY
back to the top