♥Nurul-elmo.blogspot.com
Hey, Assalamualaikum those pretty and handsome :)So you;re gonna to enter Myblog . And do follow me okay ?
Please note that this skin is best-viewed in Mozilla Firefox with a screen resolution of 1680 x 1050px. Slight alignment error in Safari/Chrome. Completely screwed in IE.
Leave a tag while you're here, will you?

Current layout: Moments of Magic / !MD♥

♔Nurul, Eighteen.
♔ blogskins ♔ facebook ♔ fanfiction ♔ twitter

view all my networks?

So this is me Nurrul Baieyzura, standing in front of you saying I'm sorry for that night. Sorry for the kissed I'd gave it to you. I do love you, Muhammad Syafiq Danial. And now I'd realize that you're Mine. I am begging you right now not to leave me. I do love you all the time. So this is me who always loving you,

♔Lets have a nice talk.
♔Brother and sister.
loved loved loved loved loved




This layout was coded by !mesmeriz.ed♥/mindy, with scrolling codes from noturcupoftea, images from thefadingnight/reviviscent and background from fivepointsapart.
♔Parallel Worlds
Tuesday, January 18, 2011 ♔ 2:27 AM
them :)


Jazmina A'in Nabiha , Si cantik aku sayang kamu )': tapi aku sedeh sebab aku rasa kita dh mcm renggang kan kan ? hmm kenapa wey aku dh kenal kamu lama kan kan ? dh 8tahun kawan dengan kamu (': haiyaa aku sayang kamu lebih kau tahu , dalam hati aku kau no3 HAHA first family then boyfriend then then KAU ;) SUMPAH AKU TAKUT KEHILANGAN KAU DOE , sayang kamu )':
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001055563905

Mai Fatin Atirah , hee kau sangat cute tahuu ? kau comel aku suka tengok kau sebab kau dh macam adik aku HOHO aku suka share story dengan kau sebab kau faham aku kan kan ? kau suka bagi nasihat dan dan yang paling aku suka bila kau cakap "Baiey ka ney jahat lh" HAHA and that time aku akan gelak gila babi , best doe SAYANG KAMU wey (':
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001711341175

Nurul Farrah Hanie , wey wey kau sama doe dengan aku , kau dengan aku satu kepala HAHA suka gelak kan orang drop orang , sembang sembang HAHA dan yang paling penting aku suka denga kau gelak GEMPAK lh makcik , wootwoot ingat wey , AKU SAYANG KAU UNO , ikhlas ney wey , kau tahu aku care pasal kau and aku paling tk suka kalau ada orang drop kau :) yeah kau sangat GEDIK :))
http://www.facebook.com/#!/uno.paan

Wan Nur Syahira , okay kau rock gilaa cakap main lepas jee , HAHA kaki mencarut kan kan ? HOHO kau suka backup aku doe , thanks ;D kau cantik wey SUMPAH cantik , saayang kau , aku rasa happy bila share story dengan kau sebab kau sporting ajar aku cakap jawa semua :) HOHO but sokay aku tahu kau just melawak kan kan ?
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000764833970

Sri Idrina Idris Silva , kau dh ajar aku banyak benda , kau selalu bagi aku semangat and aku sangat suka dengar kau cerita stories HAHA lawak lh kau comel lh sayang ILY :) kau suka buli aku kan but tk apa sebab aku tk kisah , mulut kau gila babi punya langsoii wey
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000859434028


Diana Farhana Sobirin , wey wey kau agak selambe and kalau boleh semua orang kau nak sound HAHA aku suka wey denga kau gelak , aww aww comel jee kau ney ^^ nahh mulut kau sama jea mcm Sri , main lepas jee kalau cakap and kau tahuu kau sangat garang antara semua kawan aku HAHA and ramai takut dengan kau Si Comel :P hey hey AKU SAYANG KAMU , thanks sebab selalu backup aku -_-
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=763739847


Nur Syahirah Hanee , hey Si Cantik menawan :) hah kau kawan aku yang dare to be different HAHA , aku sangatt lh cantik wahai sayeng , kau suka buat aku gelak tahuu ? aku pon suka share story dengan ka and setiaap masalah aku mesti aku cerita dekat kau :D dan kau akan berkata "eii tak patot lh dia buat mcm tuh" HAHA , thanks sebab kau sanggup layan kerenah aku , ILYSM ^,^
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000957456717



p/s : thankyou fer shining myday :) ILOVEYOU ALL (':
back to the top