♥Nurul-elmo.blogspot.com
Hey, Assalamualaikum those pretty and handsome :)So you;re gonna to enter Myblog . And do follow me okay ?
Please note that this skin is best-viewed in Mozilla Firefox with a screen resolution of 1680 x 1050px. Slight alignment error in Safari/Chrome. Completely screwed in IE.
Leave a tag while you're here, will you?

Current layout: Moments of Magic / !MD♥

♔Nurul, Eighteen.
♔ blogskins ♔ facebook ♔ fanfiction ♔ twitter

view all my networks?

So this is me Nurrul Baieyzura, standing in front of you saying I'm sorry for that night. Sorry for the kissed I'd gave it to you. I do love you, Muhammad Syafiq Danial. And now I'd realize that you're Mine. I am begging you right now not to leave me. I do love you all the time. So this is me who always loving you,

♔Lets have a nice talk.
♔Brother and sister.
loved loved loved loved loved




This layout was coded by !mesmeriz.ed♥/mindy, with scrolling codes from noturcupoftea, images from thefadingnight/reviviscent and background from fivepointsapart.
♔Parallel Worlds
Monday, February 14, 2011 ♔ 7:55 AM
masih ?
haa , hang nampak sape kat atas tuh ? ceit seorang gadis yang tak lee se-perfect hang :) tk se-perfect hang sampai nak judge orang sesuka hatiii . okay tett habis -__- aku nak cakap , aku ney MASIH tk cukup perfect lagi kea bagi hang Muhammad Syafiq Danial ? aku ney MASIH menyakit kan hati hang kea ? apasai leeeeee kita mcm ney haa ?! hang tahuu tk , aku sedih ? eiskkk mcm babi jea kan kau buat aku mcm ney , MASIH ada kea salah aku kat hang ? hang ney , aku tk faham lee bila aku baik hang buat taik dgn aku , Fuckkk MASIH tk puas hati dengan aku ? hmm suka hati hang lee , aku malas nk cakap banyak (': terpulang lhh hang nak buat apa pon thankss


p/s : jingle jingle all the way , ouh my tears please go away (':
back to the top