♥Nurul-elmo.blogspot.com
Hey, Assalamualaikum those pretty and handsome :)So you;re gonna to enter Myblog . And do follow me okay ?
Please note that this skin is best-viewed in Mozilla Firefox with a screen resolution of 1680 x 1050px. Slight alignment error in Safari/Chrome. Completely screwed in IE.
Leave a tag while you're here, will you?

Current layout: Moments of Magic / !MD♥

♔Nurul, Eighteen.
♔ blogskins ♔ facebook ♔ fanfiction ♔ twitter

view all my networks?

So this is me Nurrul Baieyzura, standing in front of you saying I'm sorry for that night. Sorry for the kissed I'd gave it to you. I do love you, Muhammad Syafiq Danial. And now I'd realize that you're Mine. I am begging you right now not to leave me. I do love you all the time. So this is me who always loving you,

♔Lets have a nice talk.
♔Brother and sister.
loved loved loved loved loved




This layout was coded by !mesmeriz.ed♥/mindy, with scrolling codes from noturcupoftea, images from thefadingnight/reviviscent and background from fivepointsapart.
♔Parallel Worlds
Saturday, March 19, 2011 ♔ 10:13 PM
♥ te amo ♥
Assalamualaikum Pembaca

Okay , Te amo is the meaning of I love you :) hmm nak cerita siket pasal semalam , 19th March Hee okay semalam aku telah menghabis kan satu hari dengan Muhammad Syafiq Daniel Ikut dia pegi kenduri dekat rumah Embah (nenek dalam bahasa Jawa) Maksu dia bertunang Ouh shit malu gila -____- sbb cousins dia ramai , makcik makck dia pon ramai :D
Hmm agak seronok , cousins dia baik tk lah sombong and and Kak Wanny ada Jyeah lepak dgn diorang BEST hehe Bie nasib tk tinggal aku kan kan ? Ceh pemalas kau , suruh basuh pinggan boleh pulak duduk mengadap muka aku :P Hmm kena kacau dgn Aunty , makcik makcik dia err MALU sangat Shit , kau suka kan Bie kan ? Sempat snap berapa picture jea , Haha thanks Maksu tolong snap picture Nurul dgn Apit ^,^

Haa korang nak tengok ? Ahha jap jap nak upload okay ?

Boo , upload dah , haa makaih Nurul tengah cakap Maksu boleh pulak snap diam diam hehe apa apa pun thanks okay :D Eh Bie , te amo huu


Bie kita sempat snap dekat pelamin kan kan ? Ahaaa terasa mcm nak kawen jea Opss hee hanya bercanda okay Bie ? pstt* apa apa pun belajar dulu :PP Thanks to Nurul , Kina , Maksu and sapa sapa jea yg tolong snap picture kami hehe terasa dihargai *ewohhhhh hang ney nurul awat poyo sangat ! Guys , err banyak yg suruh upload picture tu , Serious bukan tk nak upload tapi malu lee -__- hehe Nak tengok jgk ? ouh okay okay jgn gelakkk , kalau rasa nak pengsan or dh kena demam malaria tapioka JANGAN tengok paham idokk ? :)


One , two thereeeee TADAAAAAAAA



Haa Agak dh , kan ada yg dh demam malaria tapioka haha :D Sorry lah picture ney agak poyo-ness sikit biasalah masing masing tgh malu malu babi anjing laut hehe :P Apa apa pun TE AMO sayang




p/s : Sorry guys kalau entry kali ney banyak buat korang rasa boring pluss buat muka korang mcm tenuk bin monyet HAHA thanks reading bye Ilyguys :)
back to the top