♥Nurul-elmo.blogspot.com
Hey, Assalamualaikum those pretty and handsome :)So you;re gonna to enter Myblog . And do follow me okay ?
Please note that this skin is best-viewed in Mozilla Firefox with a screen resolution of 1680 x 1050px. Slight alignment error in Safari/Chrome. Completely screwed in IE.
Leave a tag while you're here, will you?

Current layout: Moments of Magic / !MD♥

♔Nurul, Eighteen.
♔ blogskins ♔ facebook ♔ fanfiction ♔ twitter

view all my networks?

So this is me Nurrul Baieyzura, standing in front of you saying I'm sorry for that night. Sorry for the kissed I'd gave it to you. I do love you, Muhammad Syafiq Danial. And now I'd realize that you're Mine. I am begging you right now not to leave me. I do love you all the time. So this is me who always loving you,

♔Lets have a nice talk.
♔Brother and sister.
loved loved loved loved loved




This layout was coded by !mesmeriz.ed♥/mindy, with scrolling codes from noturcupoftea, images from thefadingnight/reviviscent and background from fivepointsapart.
♔Parallel Worlds
Wednesday, April 27, 2011 ♔ 1:51 AM
aku dah cakap 4 hari lagi :)
Okay okay selamat pukul 4.55 petang HEHE hari ney aku *maaf memang dh biasa menggunakan perkataan 'aku' :) Hmm online fb then comment lh dgn kawan aku neyy kan , comment tgh comment tiba dia tanya asal aku asik post status 'Counting to 1st May' haa sebok lh kan kau ney minah haha so aku amik masa yang agak lama terang kan dekat dia

Firstly aku terang kan yang 1st May tu tarikh anni aku dgn Bie *Ehem aku tau ada dah orang yang meluat HAHA then dia cakap okay then asal excited sangat ? Ouh yang bab ney aku terang kan dekat dia fuh berjam jam HAHA *ehh tk aku tipu jea :) aku pon explain lh yg aku dh kenal Bie masuk 5 tahun tapi couple dgn dia baru 2 tahun huhu tapi dia ney slow sikit so dia tk paham JADI extra work aku kena lh pulak terangkan dgn lebih terperinci huhu aku pon cakap lh yang aku acctually dh kenal dia lama but ada lost contact so that time aku tgh couple dgn A'an terjumpa dia balik so time tu kitorang contact dia balikk haa lepas putus dgn EX aku , aku baru couple dgn dia , faham ? Haha dia dengan keadaan BLUR dia pon cakap paham hmm Bagus lh kan kalau kau paham

Then tiba dia IM aku , kata nyee ada benda nak cakap so aku pon melayan lh kan *sbb malas nk layan IM IM yang lain huhu dia mula kan bicara nyaa dengan berkata 'wey' haha okay okay *meluat dh tahap apa korang ? :DD hmm so dia pun IM lah kan kan dia cakap haa ada lh kaki facebook ney kan tk puas hati dgn aku , Haa asal asal ? aku pon tk tau sangat so dia pon cite lh kann , si kaki facebook tu rupa nyaa tk puas hati aku dgn Bie , nak tau asal ? Sbb dia ex Bie HAHAHA lawak kan ? si kaki faceebook oit , kalau kau tk suka aku dgn Bie kau jangan lh kepoh sangat bukak tu bukak ney tgk apa apa tentang aku dgn Bie okay sayang ? :) Sbb aku pon dh malas kann nak maki maki orang dkt blog ney , sbb karang habis tercemar blog aku ney HUHU aku tknk lh jadi mcm orang tuu ceh kata nk jadi matured tapi entah lah HAHA :P

Okay okay sekalian kawan kawan blogger ku hehe , mesti korang meluat dgn aku kann ? HAHA korang meluat kenapa ? Meluat lee tu sebab aku tk tulis "bie" utk panggil boyfie aku hehe tkpe kan aku dah cakap , kalau meluat senang tekan lh button CLOSE TAB tuu haa , senang kan dan kepada yang tk suka aku dgn Bie huhu jangan lh mcm tuu , kitorang tauu lee kitorang ney atototo manja HAHAHAHAHA *aku pon meluat tulis mcm ney so maaf lee terlebih sudah && mesti korang dah maki aku dalam hati kan kan ? yelaa sbb title entry aku tkde kena mengena dgn apa yg aku merepek kan ney Haa meh sini aku explain kali ke berapa entah , 4 hari lagi tuu actually lagi 4 hari nak ke 1st May , so so aku sangat gembira tapii entah lh , tk tau nk bagi apa dekat dia -_____-

Kalau tahun lepas , ada lh beberapa orang wish happy anni dkt aku *termasuk bekas bestfriend aku tauu HAHA lawak kan ? Mesti tk caye korang ney kan kan ? Hmm so sempena anni aku kali ney , aku dh janji dgn Bie yang aku nk berubah be matured , hirau kan apa orang nk kata pasal aku Hmm && Bie i'll try to do it okay ? So aku pon dah penat menaip and sure korang pon dah nak tertutup mata tuu baca entry aku kali ney kann ? So again I'm sorry :) Assalamualaikum


p/s : korang kalau tk suka tekan button CLOSE TAB tuu tau ? huu thanks ily people
back to the top