♥Nurul-elmo.blogspot.com
Hey, Assalamualaikum those pretty and handsome :)So you;re gonna to enter Myblog . And do follow me okay ?
Please note that this skin is best-viewed in Mozilla Firefox with a screen resolution of 1680 x 1050px. Slight alignment error in Safari/Chrome. Completely screwed in IE.
Leave a tag while you're here, will you?

Current layout: Moments of Magic / !MD♥

♔Nurul, Eighteen.
♔ blogskins ♔ facebook ♔ fanfiction ♔ twitter

view all my networks?

So this is me Nurrul Baieyzura, standing in front of you saying I'm sorry for that night. Sorry for the kissed I'd gave it to you. I do love you, Muhammad Syafiq Danial. And now I'd realize that you're Mine. I am begging you right now not to leave me. I do love you all the time. So this is me who always loving you,

♔Lets have a nice talk.
♔Brother and sister.
loved loved loved loved loved




This layout was coded by !mesmeriz.ed♥/mindy, with scrolling codes from noturcupoftea, images from thefadingnight/reviviscent and background from fivepointsapart.
♔Parallel Worlds
Tuesday, April 12, 2011 ♔ 1:21 AM
Fever :')
Ouh okay , hari ney tk pi sekolah :) Rasa best lh jgk kan tk payah pi sekolah huhu tapi tk best nyee hmm seluruh anggota badan cek yg molek ney saket saket HAHA *perasan jap :P Hmm so duduk dekat rumah jeaa , tido mandi tido balik bangun makan ubat tengok tv onlineee :D Ceh , fara pon tk sekolah baguih lh aku sukaa haha
_______________________________________________________

Hmm okay yesterday , Monday aku demam jgk haa . tapi tapi nk cakap siket haha yang aku agak terkejut sebab HIS gurlfie text aku -___- okay bermula ceritanyaa ketika aku di Tesco , fone berbunyi menandakan seseorang telah menghantar pesanan ringkas kepada ku :) dan dengan perasaan teruja aku membuka pesanan tersebut :


Her : Hello , cik nurul baharom :D
Me : Hah , sape ney ?
Her : Ouh yeah , sorry i lupe nak pekenalkan dri , nie your sweetheart lah :P
Me : Haah ? Sweetheart apa ? Eii !
Her : Hee , just joke , its me deor aleya , can i ask you something ? please jgn bg tahu kerol i text you
Me : Ouh okay , what isit ? Btw , mana dpt numb i ?
Her : Secret sayang , err awak ada text dy kea dlm bulan ny ? or dy text awak maybe ?
Me : Hah , bg lh tau . Tk perlu pon nk secret bagai . Huhu hmm , ouh i rasa tk ada . Why ?
Her : Seriusly ? Can I trust you ? Anyway, i ada TER baca smlm text you dkt fone dy , say about aleya boyfie bagai , but i not sure bila text toe,
Me : Ouh entah text tu dh lama maybe tk ingat , hah kalau text pun it's just a friend . Tk lebih pun sayang
Her : Ouh hmm okayy tak pe lah kan,
Me : Asal ? Jealous ekk haha i dgn you punya bf tk ada apa pun . Trust me
Her : Tak jealous lh awak, saket hati jea :D
Me : Haha , lawak ! Asal sakit hati ? Eisk dia kan sayang awak
Her : Tak , sy tk rasa mcm toe, maybe he still love you and love you love you more from me , untong lahh
Me : Apa you ckp ney ? Haih merepek lh aleya . You tau tk , dia tk kan couple dgn orang yg dia tk sayang . Hmm lagi pon you tk ada bukti nk ckp dia sayang i
Her : Ouh jadi i salah cakap ehh ? Ouh erh sorry friend :D


p/s : Haha , so you (HIM) stop from texting me Thanks :)
back to the top