♥Nurul-elmo.blogspot.com
Hey, Assalamualaikum those pretty and handsome :)So you;re gonna to enter Myblog . And do follow me okay ?
Please note that this skin is best-viewed in Mozilla Firefox with a screen resolution of 1680 x 1050px. Slight alignment error in Safari/Chrome. Completely screwed in IE.
Leave a tag while you're here, will you?

Current layout: Moments of Magic / !MD♥

♔Nurul, Eighteen.
♔ blogskins ♔ facebook ♔ fanfiction ♔ twitter

view all my networks?

So this is me Nurrul Baieyzura, standing in front of you saying I'm sorry for that night. Sorry for the kissed I'd gave it to you. I do love you, Muhammad Syafiq Danial. And now I'd realize that you're Mine. I am begging you right now not to leave me. I do love you all the time. So this is me who always loving you,

♔Lets have a nice talk.
♔Brother and sister.
loved loved loved loved loved




This layout was coded by !mesmeriz.ed♥/mindy, with scrolling codes from noturcupoftea, images from thefadingnight/reviviscent and background from fivepointsapart.
♔Parallel Worlds
Friday, April 29, 2011 ♔ 2:06 AM
Hell yeah xD
Selamat petang semua *cara upin&ipin cakap Hee ork , ^oo^ Ahaa haha haha , ciss mesti dalam hati korang dok tertanya tanya kenapa dgn aku sekarang ney kan ? Atoto , meh sini aku nk cakap ney dengar elok elok ! aku nk jerit ney haa KORANG LAGI 2 HARI :') Ya Allah tk sabar nyee , entah kenapa tahun ney excited terlebih haihh *maaf lh okay ? Kepada yang meluat tuu tolong tutup mata dan tekan CLOSE TAB tuu yea ? Hmm Bie , bagus awok dah plan mcm mcm kan ? hee , even a small party but im still appriciate it , dont worry Bie :) tk kesah pon kann asal kan youuuu pon appriciate benda tu sekali . Hmm Bie , nanti nk pi jusco awok dah janji nk naik apaa ? Haa jgn lupa tau tau , awok lupa saya bunuh awok baru tauu haa kerat 18 tauu kalah mona fendy HAHA tk takut kea sayang ? kalau takut jangan lupa yeaa Bie ? *ewahh melebih pulok aku neyy hee tkpe Bie hang tk kisah kan kan ? Aku ney tk ter-excited lebih biasa lh tk penah couple sampai 2tahun mcm ney hmm -_______- Jealous lee tu kan kan ?


Okay japp aku nak cakap ney Pstt , aku dekat sekolah suka bergossip , biasa lh kan HAHA , banyak kawan banyak gossip tapi tk perlu pon nak letak nama bagai && hell yeah aku tk perlu sampai nk buat group huhu aku sedar kawan aku tk ramai kann just ada 123456789 kawan jea :DD Ahaa*rekaan semata mata :) okay tipu lh tuu kan kalau tkde perempuan yang suka bergosiip , hehe gossip apa jea pun okay habiss pasal ney SPM dh dekat so tk boleh nk bergossip lagi hehe *online boleh lee pulak AHAH && yang paling lawak sehingga menusuk kalbu , perlu kea nak mem-BAJET kan diri yang dia ialah HOTSTUFF ? Ahaa , *renung renung kan lh && tk perlu pon mem-BAJET kan diri yang dia tuu tau segala galanyaaa , haha tu serious memang lawak . nak critic orang bagai , atotot kalau awak tuu PERFECT sangat , bagus lh tapi awak tuu tk lah bagus mana kann . pada aku , kau tuu patut kena ludah jea puipui haa amik kau :P pegi mana mana pon orang tetap tk suka kauu , so jangan lh nak mem-BAJET yea *hehe ada terasa ? Ouh tk perlu terasa okay

I've just met someone trough FB , haha lawak kan ? rupa nyee dia dh lama kenal aku , && this make me so shy *gedik jap yee awok awok sekalian hee dia duduk dekat jea ropenyee , tklee jauh sangat dari rumah aku AHAHA setiap hari dia nampak aku pi sekolah , MasyaAllah , semua dia tahuu ahaa cuma aku jea ken-kadang nampak tk nampak dia *Ehh mcm mana tu ? haa entah lh kan aku pon tk tauu , jap jap aku sangat malu sebenarnyee , dia kata pi sekolah pon dia nampak aku , haa tu dulu waktu dia still school :) sekarang dia dah besar , dah machoo haa , cukup cukup jangan melebih lebih okay Nurul Baharom :0 Masih pasal FB haha , kadang aku getik jugak tgk dok TAG nama jantan tuu , dok i lap sana i lap sini , TAG jantan lagi dok sayang sayang haihh tu mcm desprate jea kann ? haa contoh nyee *USOP , bye i love you , night* haa , kan bodoh nyee nama nyee tu , tk tau malu huhu pastu kena kutuk dekat sekolah :) dah tuu konon bagus dok maki orang tu , maki orang ney haihh orang mcm tuu patut campak lombong jea , tk pon ludah ramai ramai xD


Hee , rasanya cukup lh sampai sini penat dah dok menaip , okay waa gerak dulu chow *hehe try jadi gengsta :D


p/s : terasa kea ? atoto , kesian lh sabar okay busuk ?
back to the top