♥Nurul-elmo.blogspot.com
Hey, Assalamualaikum those pretty and handsome :)So you;re gonna to enter Myblog . And do follow me okay ?
Please note that this skin is best-viewed in Mozilla Firefox with a screen resolution of 1680 x 1050px. Slight alignment error in Safari/Chrome. Completely screwed in IE.
Leave a tag while you're here, will you?

Current layout: Moments of Magic / !MD♥

♔Nurul, Eighteen.
♔ blogskins ♔ facebook ♔ fanfiction ♔ twitter

view all my networks?

So this is me Nurrul Baieyzura, standing in front of you saying I'm sorry for that night. Sorry for the kissed I'd gave it to you. I do love you, Muhammad Syafiq Danial. And now I'd realize that you're Mine. I am begging you right now not to leave me. I do love you all the time. So this is me who always loving you,

♔Lets have a nice talk.
♔Brother and sister.
loved loved loved loved loved




This layout was coded by !mesmeriz.ed♥/mindy, with scrolling codes from noturcupoftea, images from thefadingnight/reviviscent and background from fivepointsapart.
♔Parallel Worlds
Tuesday, April 19, 2011 ♔ 6:10 AM
Holiday :)
Salam Ukwah hehe , hari ney perak CUTI , haha bagus aku suka tk payah pi sekolah :P Pluss sekolah sekarang bosan hmmm -____- bosan mcm duduk dlm gua , penjara ! Nasib ada orang yang datang dan bertandang di rumah ku , haa sape lagi kalau bukan si Daniel . Hmm dia tk sihat , kesian tgk dia , batuk batuk teruk sangat , cepatcepat sembuh okay pondan ?
Daniel , rindu kamuuuuuuu ! (baru jea jumpa petang tadi) bodoh leee hang ney Nurul , hee menggatal jap lee apo salah nyee kan kan ? Nk tergelak tengok Dia datang pakai supraaaa , apa kejadah nyee you ney ? Ahaa yea yea nk puji lee ney , supraaa you cantik :) Tau lee baru balik dari kelua kan kan kan ? Cisss , nasib kau ada boleh buat aku gelak :D kalau tk habis lee bosan nk mampoih aku dok ruma
Dh lee dari pagi online tk ada koje , tu leeee nasib sgt lh baik kan kan you nk datang rumah i Hehe :)) Thanks buat i gelak tadi deeeee <3
back to the top