♥Nurul-elmo.blogspot.com
Hey, Assalamualaikum those pretty and handsome :)So you;re gonna to enter Myblog . And do follow me okay ?
Please note that this skin is best-viewed in Mozilla Firefox with a screen resolution of 1680 x 1050px. Slight alignment error in Safari/Chrome. Completely screwed in IE.
Leave a tag while you're here, will you?

Current layout: Moments of Magic / !MD♥

♔Nurul, Eighteen.
♔ blogskins ♔ facebook ♔ fanfiction ♔ twitter

view all my networks?

So this is me Nurrul Baieyzura, standing in front of you saying I'm sorry for that night. Sorry for the kissed I'd gave it to you. I do love you, Muhammad Syafiq Danial. And now I'd realize that you're Mine. I am begging you right now not to leave me. I do love you all the time. So this is me who always loving you,

♔Lets have a nice talk.
♔Brother and sister.
loved loved loved loved loved




This layout was coded by !mesmeriz.ed♥/mindy, with scrolling codes from noturcupoftea, images from thefadingnight/reviviscent and background from fivepointsapart.
♔Parallel Worlds
Wednesday, April 27, 2011 ♔ 1:04 AM
Okay this's what we can call FUNNY :)
Haa , Okay Assalamualaikum :) Firstly aku nk terang kan apa title entry aku kali ney sebab takut ada orang tuu GOOGLE TRANSLATE :) Maksud tersebut ialah : itu lah yang boleh kita panggil sebagai LAWAK hehe Then seconndly aku nak cakap yang benda tuu sangat lawak *aku ketawa berdekah dekah sambil otp with salah seorang rakan kuu *lelaki tapi kepoh :

Encik : Hello nurul hye hye yoo
Cik : Yes yes yoo back HAHA
Encik : Haa you tau tadi i baca blog minah tuu so saje call you
Cik : Ouhkay so ? *masih ketawa sbb aku dh tau , asha dh bg tau
Encik : You nk tau , dia cakap @#$%^&*()_+|}{][":';?><.,/ haa tu lh *penat aku dengar dia cite
Cik : HAHAHA okay you
Encik : Aik you tk naik angin ?
Cik : Ouh tklh i dh besar tahun depan i dh 8teen so i dh matured hehe
Encik : Okay bagus kalau mcm tu i sokong you && jap asal i tgk picture dia mcm jembalang terkejut kot dgn rambut mengebang serupa betina jalanan
Cik : Ouh haha i baru nk cakap tapi you dah cakap , eh dia cakap i ney busuk HAHA lawak dia yg busuk bau ayam kan you kan ? you duduk satu taman dia tk bau kee ?
Encik : Bau ? HAHA entah i tk suka tgk dia , tk pernah dekat dgn dia kadang i ronda selalu gak nampak dia , haa Busuk wey nurul sumpah busuk
Cik : Yelee aku nk tido , you ney lain kali otp lagi okay ?
Encik : Haha okay nanti i call you bye

Haa sampai situ jea aku sembang dgn mamat :) Ciss , time tuu pulok lh mata aku ngantok HAA Mat meh sini aku sambung , Mak aku cakap buat tk tahu jeaa , sbb tu perkara remeh temeh soo tkpyh amik peduli , Mak aku kata kan Mat , biarkan dia sbb Mak aku orang yg besar kan aku so Mak aku tauu sape aku Chill babe *tulis lh lagi panjang panjang aku dh tk kisah :D Dari kau tuu , puipui lagi busuk period pon tk pakai pad HANYIR wey HANYIR lagi sekali aku ulang HANYIR! kau nak dating pon kena tipu mak bapak kan so kau jgn cakap orang kau pon sama KETIAK kau pon masam kau nak cakap kawan aku elele , kesian aku dgn kauu =| Dulu boleh lee aku tahan kann kononyaa kau tuu bestfriend aku HAHA lawak memang lawak

Okay then to Anyssa , kau sabar okay mereka memang tk malu pakai nama O'HARA kau hehe kau susah susah cari nama tapi mereka yang gunaa elele , tu lee tk sedar diri kan kan ? Sudah lh , haters make me famous Thanks muah I love you :* Kau nak aku beli kan cermin ? Atoto jgn malu malu biar aku belikan save duit kau sebab nanti nk beli kawan dh tkde duit :P


P/s : thanks lee kata aku lawa HAHA sayangg kau busuk Muah *cium sikit jea sebab nanti melekat kat aku segala bau Assalamualaikum
back to the top