♥Nurul-elmo.blogspot.com
Hey, Assalamualaikum those pretty and handsome :)So you;re gonna to enter Myblog . And do follow me okay ?
Please note that this skin is best-viewed in Mozilla Firefox with a screen resolution of 1680 x 1050px. Slight alignment error in Safari/Chrome. Completely screwed in IE.
Leave a tag while you're here, will you?

Current layout: Moments of Magic / !MD♥

♔Nurul, Eighteen.
♔ blogskins ♔ facebook ♔ fanfiction ♔ twitter

view all my networks?

So this is me Nurrul Baieyzura, standing in front of you saying I'm sorry for that night. Sorry for the kissed I'd gave it to you. I do love you, Muhammad Syafiq Danial. And now I'd realize that you're Mine. I am begging you right now not to leave me. I do love you all the time. So this is me who always loving you,

♔Lets have a nice talk.
♔Brother and sister.
loved loved loved loved loved




This layout was coded by !mesmeriz.ed♥/mindy, with scrolling codes from noturcupoftea, images from thefadingnight/reviviscent and background from fivepointsapart.
♔Parallel Worlds
Thursday, May 5, 2011 ♔ 11:50 PM
life-less :(
Hye warga blogger , okay hari ney aku just nak cakap beberapa perkara , && the first thing aku nk cakap sorry dkt abang kamal haihh balik sekolah tgk ada 2misscall dari dia so aku pon call lh balik kan , nah ikuti perbualan kitorang :

Her : Hello , assalamualaikum abang , td abang ada call ekk ?
Him : W'salam , a'ah kenapa tk angkat tk balik sekolah lagi kea ?
Her : Ouh a'ah tk balik lagi , so kenapa abang call ?
Him : Tk cuma nk tanya , nurul busy tk sabtu ney ? Abang ingat nk buat shoot sabtu ney sbb hari wesak nanti abang busy . abang dh bg tau talent lain . nurul dpt dtg tk ?
Her : Haa . tk tau lagi lh bang , exam lh
Him : Kalau mcm tu tkpe lh , kalau nurul tk dpt datang tkpe . lain kali jea okay ?
Her : Okay bang , nanti nurul text lh bagi tauu ekk , btw thanks
Him : Tkpe lh , nanti text bg tau bye assalamualaikum
Her : W'salam

Haa sampai situ jea kitorang sembang , okay sedih kot sebab semua shoot yg lain tk dpt pegi sbb mak tk bagi . dia kata lambat lagi nk buat keje mcm tuu :( sekarang ney study && paling teruk dia kata dia tk berapa sokong kalau aku minat nk jadi mcm tuu . Hmm so lepas sembang tu tukar bajuu then kelua makan , dekat meja makan aku tanya mak pasal shoot kali ney :

Me : Maaak , sabtu akak nk kelua ?
Mum : Pegi mana ?
Me : Tk , ingat tk yg akak kata akak dpt jadi runaway model tu , utk shoot , so boleh tk akak pegi ? kali ney jea (berharap dia bagi)
Mum : Asik ingat nk buat tu buat ney , tk fikir agak nyee kau tu nk SPM (marahmarah)
Me : Boleh tk pegi ?
Mum : Tk payah lh , kau study nk exam . Bukan dapat apa pun kau pegi , boleh jamin masa depan kau ?
Me : hmm tkpe lh tk bagi pegi

Ahh , utk kali ney pon tk dapat pegi WAAA :'( so SYAHIRA cakap jugak dekat fazeer yg kawan kau ney tk jadi ikut kau shoot okay ? Haihh malang betul kalau nk menghadapi SPM ney :( tkpe lh nurul , kau simpan cita cita kau nak jadi stewardess && nurse tu okay ? belajar rajin rajin sampai dapat jadi semua tuu okay nurul ? sekarang kau tk payah buat semua tuu , PELAJARAN LAGI PENTING *mak cakap




p/s : heheh :') kenapa entry aku life-less sebab aku tk dpt buat semua tuu waa , sorry jugak dkt sis shihaa okay ? tk dpt join btw nanti lepak lagi
back to the top