♥Nurul-elmo.blogspot.com
Hey, Assalamualaikum those pretty and handsome :)So you;re gonna to enter Myblog . And do follow me okay ?
Please note that this skin is best-viewed in Mozilla Firefox with a screen resolution of 1680 x 1050px. Slight alignment error in Safari/Chrome. Completely screwed in IE.
Leave a tag while you're here, will you?

Current layout: Moments of Magic / !MD♥

♔Nurul, Eighteen.
♔ blogskins ♔ facebook ♔ fanfiction ♔ twitter

view all my networks?

So this is me Nurrul Baieyzura, standing in front of you saying I'm sorry for that night. Sorry for the kissed I'd gave it to you. I do love you, Muhammad Syafiq Danial. And now I'd realize that you're Mine. I am begging you right now not to leave me. I do love you all the time. So this is me who always loving you,

♔Lets have a nice talk.
♔Brother and sister.
loved loved loved loved loved




This layout was coded by !mesmeriz.ed♥/mindy, with scrolling codes from noturcupoftea, images from thefadingnight/reviviscent and background from fivepointsapart.
♔Parallel Worlds
Friday, June 17, 2011 ♔ 7:25 AM
COPY PASTE-COPY CAT ;]
Assalamualaikum , Hello people(s) and Goodnight ningga :D Okay hari ney tetiba nak cakap pasal copy paste atau dikenali lagi sebagai copy cat . Hmm yeyee semua orang mesti MARAH kalau hasil kerja korang di tiru kan ? Ouh it's goes same to mee ;] Ataupun setengah orang MARAH bila lifestyle or style dia di ikut , Hmm aku rasa tk perlu kot macam tu sebab korang kan ada lifestyle sendiri sendiri kan ? So just buat hal hal sendiri , tk perlu nak copy paste atau jadi copy cat sebab kesian dekat orang yg telah habis kan titik peluh diorang buat semua benda tu .

Yang paling penting tolong lah jangan jadi budak tak tau malu mengikut semua apa yang orang buat , pleasee lah . Aku cukup benci macam tu Well semua orang benci tk gitu kawan kawan ? So tolong lah jaga hati orang sikit , sikit jeee tk banyak pon cuma sikit jee okay ? Kalau yee pun nak benda yang sama dengan orang tu , haa usaha sendiri okay jangan asik nak copy paste , copy cat . Kadang kadang aku kesian tengok orang mcm ney sebab tk tahu usaha sendiri :D

Maaf lah kalau ada sesiapa yang terasa , aku cuma kemukakan pendapat aku , HEHE tapi tkpe aku dengan kawan kawan suka share share , so tak kisah semua copy copy ney sebab SHARING IS CARING :) Aww ily kawan
back to the top