♥Nurul-elmo.blogspot.com
Hey, Assalamualaikum those pretty and handsome :)So you;re gonna to enter Myblog . And do follow me okay ?
Please note that this skin is best-viewed in Mozilla Firefox with a screen resolution of 1680 x 1050px. Slight alignment error in Safari/Chrome. Completely screwed in IE.
Leave a tag while you're here, will you?

Current layout: Moments of Magic / !MD♥

♔Nurul, Eighteen.
♔ blogskins ♔ facebook ♔ fanfiction ♔ twitter

view all my networks?

So this is me Nurrul Baieyzura, standing in front of you saying I'm sorry for that night. Sorry for the kissed I'd gave it to you. I do love you, Muhammad Syafiq Danial. And now I'd realize that you're Mine. I am begging you right now not to leave me. I do love you all the time. So this is me who always loving you,

♔Lets have a nice talk.
♔Brother and sister.
loved loved loved loved loved




This layout was coded by !mesmeriz.ed♥/mindy, with scrolling codes from noturcupoftea, images from thefadingnight/reviviscent and background from fivepointsapart.
♔Parallel Worlds
Saturday, July 30, 2011 ♔ 10:52 PM
Amin :)

Assalamualaikum , salam 1Malaysia :) Alhamdulillah kita umat Islam dah nak berpuasa kan ? Hehe rasa tk sabar pulak nak berbuka bersahur , so aku nak amik kesempatan ney nak ucap kan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak ;D

So kepada yg aku dh sakit kan hati tu , aku mintak maaf dari hujung rambut hingga hujung jari kaki okay ? #pssfft nanti solat terawih sama sama eh ? main mercun pon sama sama okay ? HAHA well aku terer main main mercun ney , haa betul SUMPAH tk tipu . Tak sabar nak pegi terawih , boleh ajak geng geng serbu kedai mercun -,-

Okay wait Trial SPM dah nak dekat , SPM pun nak dekat dah :( Haih mcm tkde masa jea nak raya , mcm tkde masa jea nk main mercun #sedih nyaa hati . Hmm kalau mcm tu tk payah raya , tk payah main mercun lah , bukak buku face the book sampai lebam :'D Tak suka betul , habis raya terus Trial haihhh apa lah nasib aku tahun ney , nak enjoy siket main main mercun pon tk boleh , phewwww :\ nak kutip duit raya pon tkde semangat .

Haih ramai org tanya aku "nurul dh buat preparation raya ?" Grr , puasa pon belum , dah fikir preparation utk raya , hehe tp tp bukan nak cakap apaaa , Mak aku dh siap kan semua baju raya tahun ney , HIHI cepat kan kan ? ^,^ tahun ney mak buat theme merah , so first raya aku berbaju MERAH :D Ngeeeee , suka suka suka . Heh okay cukup lah cakap pasal baju raya semua ney , nanti ada orang kata aku overrr

Dan dan , akhir sekali SELAMAT BERPUASA semuaa ;]



p/s : warga wanita/perempuan tkpe kita mesti tk kan pernah cukup sebulan berpuasa kann ? hehe ada excusee :'D Byee
back to the top