♥Nurul-elmo.blogspot.com
Hey, Assalamualaikum those pretty and handsome :)So you;re gonna to enter Myblog . And do follow me okay ?
Please note that this skin is best-viewed in Mozilla Firefox with a screen resolution of 1680 x 1050px. Slight alignment error in Safari/Chrome. Completely screwed in IE.
Leave a tag while you're here, will you?

Current layout: Moments of Magic / !MD♥

♔Nurul, Eighteen.
♔ blogskins ♔ facebook ♔ fanfiction ♔ twitter

view all my networks?

So this is me Nurrul Baieyzura, standing in front of you saying I'm sorry for that night. Sorry for the kissed I'd gave it to you. I do love you, Muhammad Syafiq Danial. And now I'd realize that you're Mine. I am begging you right now not to leave me. I do love you all the time. So this is me who always loving you,

♔Lets have a nice talk.
♔Brother and sister.
loved loved loved loved loved




This layout was coded by !mesmeriz.ed♥/mindy, with scrolling codes from noturcupoftea, images from thefadingnight/reviviscent and background from fivepointsapart.
♔Parallel Worlds
Saturday, July 23, 2011 ♔ 12:47 AM
Fool -,-
Hey there , Im here was not OKAY totally not okay :'( hmm mcm mcm jadi hari ney FAKKK ! Aku still boleh sabar , sabar dengan semua ney >,< sabar dengan sikap Teman lelaki (break dah pun) Haha sabar dengan keadaan sekeliling , sabar dengan perangai setiap kawan :') Ini semua dugaan kan kan ? tkpe aku tak kisah kena jaga hati orang tp hati aku bila siapa nak jaga ? Huh Mak aku cakap #tkpe Allah bg dugaan sbb dia sayang kita

Okay aku malas pluss tak larat nk gaduh , Malas sangat tapi semua dah jadi and benda tu jadi mcm semuaa salah aku , #okay kalau korang ada kat tempat aku , korang paham apa aku rasa sekarang :') serba salah semua ada , sakit hati ! Jalan dalam hujan tp tkde sape kesah , mcm orang bodoh lagi ada , mcm rasa dah kena tipu . Hmm hanya Allah Swt tau apa aku rasa sekarang , Arh lantak lah sekarang ney aku rasa aku DOWN gilaa , sangat down !

Apa yg orang tauu semua nak salah kan aku , puii benda nak jadi nak buat mcm mana ? hmm aku redha jea apa yg dah jadi so tkpe lah ok byee
back to the top