♥Nurul-elmo.blogspot.com
Hey, Assalamualaikum those pretty and handsome :)So you;re gonna to enter Myblog . And do follow me okay ?
Please note that this skin is best-viewed in Mozilla Firefox with a screen resolution of 1680 x 1050px. Slight alignment error in Safari/Chrome. Completely screwed in IE.
Leave a tag while you're here, will you?

Current layout: Moments of Magic / !MD♥

♔Nurul, Eighteen.
♔ blogskins ♔ facebook ♔ fanfiction ♔ twitter

view all my networks?

So this is me Nurrul Baieyzura, standing in front of you saying I'm sorry for that night. Sorry for the kissed I'd gave it to you. I do love you, Muhammad Syafiq Danial. And now I'd realize that you're Mine. I am begging you right now not to leave me. I do love you all the time. So this is me who always loving you,

♔Lets have a nice talk.
♔Brother and sister.
loved loved loved loved loved




This layout was coded by !mesmeriz.ed♥/mindy, with scrolling codes from noturcupoftea, images from thefadingnight/reviviscent and background from fivepointsapart.
♔Parallel Worlds
Friday, July 15, 2011 ♔ 12:44 AM
Hancurr :p
Hye Assalamulaikum :) Apa khabar korang ? Hah aku okay jeaa , sihat but hari ney agak moody , so sape sape jangan cari pasal HAHA #pfffttt aku acah jea tuu -,- So like usually , balik sekolah jea aku akan habis kan masa aku dalam 2 jam hanya online Mukabuku aku tuu :) Okay mula mula online okay jeaa then tiba tiba pulak masuk IM chat dari satu group ney (Fellavalies http://www.facebook.com/groups/106958409369474 )

Nah , aku at first okay jea , then aku pun tanya lah kan group ney group apa , Haa nama pun pelik so perangai budak budak dalam group ney pon pelik , Langsi bagai puiii #bajet aku takutt lee tu ? Haha memang lawak , mcm mcm nama ada mcm mcm rupa ada ! Kurang ajar nak mampos , haha biasa lah semua dari kampung ulu mana entah :D So aku watlek jea mcm biasa haha #mesti ada yg dah menyampah kan ? Haih kenapa lah ada manusia mcm tuu ? haa meh tgk ahli ahli dia

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002343554476 (sue comel lah sangat)
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002001632998 (fifi Tony yeaa ? AHAH)
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001621732665 (fizz buzz apa hang nak ?)
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001007150004&ref=ts (lurve yeaa ?)

Haih banyak betul ahli dia tapii aku tk ingat dah HAHA maaf lah yee , okay okay sampai sini jea aku boleh tulis , HAHA tak larat :p okay chawwww

p/s : lu langsi lu matii
back to the top